12 12 Много е тъжно, когато Германия сключва огромни сделки

...
12 12 Много е тъжно, когато Германия сключва огромни сделки
Коментари Харесай

КапиталНО

12 12 " Много е тъжно, когато Германия подписва големи покупко-продажби за петрол и газ с Русия... От нас се чака да я пазим от Русия, а тя отива и заплаща на Русия милиарди долари. Смятам, че това е доста неправилно. "

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп преди началото на лидерската среща на НАТО

" Бъркате ме с Каракачанов - нито съм му на растежа, нито на килограмите "
Вицепремиерът Валери Симеонов във връзка спора в ръководещите Обединени патриоти поради импортирания от Вътрешна македонска революционна организация противоречив законопроект за горивата.

" България всички я хвалят сега. Придадохме душа на Берлинския въпрос, споделят всички водачи. Дадохме образец по какъв начин се подписва контракт за добросъседство с Македония. "

Бойко Борисов, министър-председател

" Радев ще взе участие непременно на идващите избори. Той е военачалник, а генералите водят борби - от време на време безсмислени. Битката никога не е самоцел, нито смисъл. Смисълът е в устойчивия мир, който е основан върху баланс и вероятност в обществото. Победата не е за генерала или за политика. "

Бившият президент Росен Плевнелиев в изявление за в. " 24 часа "

" Скъпи господин президент Тръмп: Америка няма и няма да има по-добър съдружник от Европа. Днес европейците харчат за защита доста повече от Русия и колкото Китай. Не може да има подозрение, че това е инвестиция в обща американска и европейска защита и сигурност. Скъпа Америка, ценете съдружниците си, въпреки всичко нямате толкоз доста. "

Доналд Туск, ръководител на Европейския съвет, преди срещата на върха на НАТО

" Директорът на Българското национално радио се държи като в градината на татко си, на неуместните споделя надали не " марш отсам, малко дребосъче ".

Бившият шеф на стратегия " Хоризонт " и водещ на " Неделя 150 " в БНР Лили Маринкова по адрес на генералния шеф на БНР Александър Велев
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР