12 12 Дамасцена ЕООД произвежда около 36 козметични натурални продукта,

...
12 12 Дамасцена ЕООД произвежда около 36 козметични натурални продукта,
Коментари Харесай

Висококачествена натурална козметика от "Дамасцена"

12 12 " Дамасцена " ЕООД създава към 36 козметични натурални продукта, които предлага както в личния си магазин в едноименния етнографски комплекс в село Скобелево, по този начин и в магазини в Казанлък, София, Бургас, Варна и други градове на страната. През последната година се вижда сензитивен растеж на продажбите и през онлайн магазина на компанията: www.damascena.net/shop. Там клиентите могат да научат повече за състава и резултата от всеки един от предлаганите артикули.

" Всички козметични артикули, които произвеждаме, са с естествен състав и включват създадено единствено от нас розово и лавандулово масло ", споделя шефът на компанията Ваня Маджарова. Освен сериите, включващи грижа за косата, грижа за тялото, грижа за лицето, " Дамасцена " има създадени и одобрени на пазара натурални парфюми, получени от смесването на естествените етерични масла: Crystal Light, създаден главно от розово масло, както и по-силният и кондензиран мирис Crystal Intense, припознат главно от мъжете поради наличието си с изключение на на розово масло и на мирис от сандалово дърво, салвия и бор.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики

" Дамасцена " предлага на българския пазар още етерични масла, флорални води, както и натурални храни и питиета. Сред новите артикули на компанията са душ гел " Дамасцена " с лавандулово масло и витамин A&E, душ гел " Дамасцена " с розово масло и витамин A&E, кремове за ръце, както и шампоан за коса с розово и лавандулово масло и кератин. Сред най-търсените на пазара са натуралният балсам-маска за коса " Дамасцена ", както и боди лосионът с розово масло, макадамия и витамини A&E, балсамът за устни. Натуралният балсам-маска за коса също е измежду желаните артикули поради богатия състав на формулата и положително комбиниране на масла, от които косата е оптимално възобновена и предпазена от външни въздействия.

В самия Етнографски комплекс " Дамасцена " посетителят може да види над 150 типа декоративни рози, които пленяват с цвят и мирис. Тук ще станете очевидци на софтуерния развой на розопроизводство и ще разберете за какво козметичните артикули, създадени от роза или лавандула, са толкоз потребни за вашите лице и тяло.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР