12 12 Че самодисциплината, спокойната и подплатена с чувство за

...
12 12 Че самодисциплината, спокойната и подплатена с чувство за
Коментари Харесай

KапиталНО

12 12 " Че самодисциплината, спокойната и подплатена с възприятие за комизъм увереност, както и солидарността към момента са присъщите черти на тази страна. Гордостта ни от това какви сме не е нещо минало, то дефинира нашето настояще и нашето бъдеще... И преди сме се изправяли пред провокации, само че това е друго. Този път се сплотяваме с всички страни и нации по света в общо изпитание, употребявайки огромния прогрес на науката и инстинктивното ни съчувствие да лекуваме другите. Ще успеем и триумфът ще принадлежи на всеки от нас. "
Елизабет Втора, кралица на Обединеното кралство и 15 страни от Британската общественост, в послание към нацията

" Сигурно и аз мога да изпея някоя ария, само че е мъчно да се управлява страна. И аз съм артист, мога да пея, и то добре... Ако не бяхме се затичали по заводите, щяхме да вървим с найлони облечени. "
Премиерът Бойко Борисов на конференция в Министерския съвет

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Това, което сега е решено (ограничителните ограничения на държавното управление - бел. ред.), би трябвало да се извърши. Защото по този начин или другояче сме се хванали да " ядем жабите ", дано да ги изядем до дъно, с цел да има смисъл. Въпросът, на който би трябвало се отговори сега, е какво би трябвало да се прави по-нататък, с цел да се излезе оптимално добре от състояние и да не се окаже, че сме яли жабите на вятъра. "
Доц. Атанас Мънгъров в изявление за Dnevnik.bg

" Първо, тук няма новобранци. Второ, не сме на занятия по строева подготовка и, трето, даже и да бяхме, не знаем коя команда (на президента) да изпълняваме. Тази от 3 март или от преди седмица. "
Вицепремиерът Томислав Дончев пред публицисти, представен от Dnevnik.bg

" За някои хора това е огромно благополучие - че не се чуват какво приказват. Представяте ли си да се чуят?! Може да се стигне даже и до самоубийство в някои крайни случаи, като Данаил Кирилов да вземем за пример. При него словото постоянно прави байпас на разсъдъка и единственото избавление е в това, че разсъдъкът въобще не научава за словото. "
Д-р Тони Филипов в Reduta.bg
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР