12.05.20 Ден подходящ за размисъл и за вземане на важни

...
12.05.20 Ден подходящ за размисъл и за вземане на важни
Коментари Харесай

Ден подходящ за размисъл и за вземане на важни решения

12.05.20 Ден подобаващ за размисъл и за взимане на значими решения

Меркурий е в тригон със Сатурн - време за добра организация, удобно е за дълготрайно обмисляне. Възможно е пораждане на съществени връзки, постоянно с по-млади или по-възрастни хора.

Седмичен хороскоп за всички зодии

Хората се отнасят по-сериозно към въпросите за здравето, рационалното хранене, хигиената, почивката.

Луната е в символ Козирог до 18:40ч.

Когато Луната се движи в този знак, всичко е подчинено на възприятието на дълг и отговорност. Ключовите думи са акуратност, старание, неотстъпчивост. Повишава се възприятието за неустрашимост, способността да се движим към набелязаните цели без взаимни отстъпки, косо. Най-идеалното време за дейности, които се нуждаят от прецизен и прозорлив план. През това време хората са праволинейни, само че им липсва възприятие за такт и всякаква дипломация. Емоциите в този момент са подтиснати. Това е най-неудачното време за самопризнание в обич.

Уязвими са костната система, гръбначния дирек и долните крака.

От 13:31ч до излизането си от знака, Луната ще се движи на луфт. Препоръчва е да не се подхваща нищо значимо, да не се купуват скъпи предмети, да не се подписват контракти.

В 18:40ч Луната минава във въздушният знак Водолей.

Доминиращ 20 лунен ден от 01:12ч на 12 май до 01:58ч на 13 май

Ден, в който става алхимия на духа. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. Ден подобаващ за размисъл, в който можете да вземете значими решения.

В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо, да започнете да осъзнавате, по кое време сте постъпили погрешно и какви стъпки в действителност са ви донесли големи изгоди. Вашата съществена задача е да разберете, че всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко в близост е тясно обвързвано с невидими влакна. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция.

Следете своите мисли, думи и действия. Всички различия в този ден водят до съществени спорове, по тази причина не се карайте със своите близки. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще.

Ден, в който елементарно се изпада в подвеждане и се вършат неточности

Всички дейности би трябвало да са деликатно премислени. По-добре е да работите постепенно, само че качествено, като проверявате всяка подхваната стъпка. Направете това, което събитията изискват.

Успех ще реализиран тези, които работят групово, заедно. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до на никое място. Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика. Всички диалози и изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, към този момент могат да се осъществят. Сцена на ревнивост и недоразумение могат да станат мотив за раздор в персоналните ви връзки.

Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Днес могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в двадесетия лунен ден срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар. Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

23 безоблачен ден – Ден на свободата, по тази причина се оставете на потока на живота. Спокойно се отпуснете. Трябва колкото може повече да се радвате, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за смирение и обич. Денят е подобаващ за благородни инициативи. Добре е да се стартира курс за лекуване. Благоприятно въздействие върху човек може да окаже общуването му с разнообразни животни.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР