12 000 привърженици ще могат да гледат на живо, от

...
12 000 привърженици ще могат да гледат на живо, от
Коментари Харесай

12 000 човека по трибуните на финала за Купата на България

12 000 последователи ще могат да гледат онлайн, от трибуните на националния стадион " Васил Левски ", финала за Купата на България по футбол сред ЦСКА и " Локомотив " Пловдив.

Това оповестиха министърът на младежта и спорта Красен Кралев и министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев.



Първоначално беше оповестено, че на футболни мачове може да участват до 1000 индивида на бранш. Мярката беше взета, откакто в началото беше позволено трибуните да бъдат заети на 30%, а по-късно - на 50%. При повишаването на броя на инфектираните с COVID-19, беше въведено новото ограничаване. Министър-председателят Бойко Борисов пък съобщи, че, поради неспазването на ограниченията за обществена отдалеченост, не е изключено да бъде неразрешен достъпът на почитателите до трибуните.
Феновете на ЦСКА желаеха повече аудитория на финала за Купата От Министерството на здравеопазването позволяват единствено 4000 индивида да влязат на трибуните на стадион "Васил Левски "
Преди ден (26 юни) почитателите на ЦСКА излязоха с позиция, адресирана до министър-председателя Бойко Борисов, министъра на младежта и спорта Красен Кралев и Българския футболен съюз и Районната здравна ревизия София с искане на финала да участват повече последователи. " Червените " оповестиха, че са получили към 15 000 поръчки за пропуски.

Финалът за Купата на България е на 1 юли на националния стадион " Васил Левски ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР