12 000 души са допуснати от капацитета на стадион "Васил

...
12 000 души са допуснати от капацитета на стадион "Васил
Коментари Харесай

Красен Кралев: Взети всички предпазни мерки за финала

12 000 души са позволени от потенциала на стадион "Васил Левски ", който е 40 000. Всички доктори ще се съгласят, че на закрито е по-опасно, в сравнение с навън. Зрителите ще са през ред и през седалки, с цел да се обезпечи нужната отдалеченост. Организацията на мача не е наш ангажимент, а на професионалната футболна асоциация. Това съобщи министърът на спорта Красен Кралев  Красен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във в ефира на Нова телевизия.

По думите му за финала сред ЦСКА и Локомотив - Пловдив са взети всички защитни ограничения. "В непрекъсната съгласуваност сме с Министерство на вътрешните работи. Поканен съм и ще отида, с цел да проследявам персонално по какъв начин се съблюдават ограниченията ", сподели още Кралев.

Нови ограничения против COVID-19 по време на мачовете. Ананиев: Очакваме спад на инфектираните

Той изясни, че е последовател на теорията, че този който наруши разпоредбите - би трябвало да си понесе следствията. "Много напреднахме в тази посока като общество, хората са деликатни ", акцентира още министърът на спорта.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР