1195 проверки са направили през изминалата седмица служители на Североизточното

...
1195 проверки са направили през изминалата седмица служители на Североизточното
Коментари Харесай

Близо 1200 проверки в горите на Североизточна България за седмица, хванати са кубици дърва за огрев в каруци

1195 инспекции са създали през миналата седмица чиновници на Североизточното държавно дружество в областите Шумен, Добрич, Търговище и Варна. 500 ловци, трима рибари и 83 физически лица са били тествани в интервала 07.10-14.10.2017 година, оповестиха от предприятието.

На нарушителите са формирани 16 акта по Закона за горите и един констативен протокол. Задържани са 12,8 пространствени кубически метра дърва за огрев, едно МПС и пет каруци.

12 акта са съставили горските от ДЛС-Шерба през седмицата, като по време на инспекциите са задържали 6 кубика дърва за огрев и 5 каруци. Два акта са били връчени на извършители, добили 6,3 пространствени кубически метра дърва за огрев на територията на ДГС-Варна. Служители на стопанството са задържали и автомобила им. Два акта по Закона за горите са формирани на бракониери и в ДГС-Търговище.

Във всички стопанства в системата на СИДП не престават и обходите за търсене на животни с нетипично държание, които може да са заболели от АЧС

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР