118 са сключените граждански бракове в Бургас за първото тримесечие.

...
118 са сключените граждански бракове в Бургас за първото тримесечие.
Коментари Харесай

118 брака са сключени в Бургас за първото тримесечие на 2018 г.

118 са подписаните цивилен бракове в Бургас за първото тримесечие. Това сподели за Радио „ Фокус “ – Бургас Магдалена Карастоянова, шеф на „ Обреден комплекс “ в Община Бургас.
" Броят сватби не е огромен и е подобен с този от миналогодишното първо тримесечие. Това е безусловно обяснимо за мен, зимните месеци не са толкоз желани от младоженците за подписване на цивилен брак. Със стоплянето на времето настава така наречен " брачен сезон " и занапред предстоят дните с по-масови сватби ", сподели още Карастоянова.
По думите ѝ изнесените церемони се случват, когато времето разреши, тъй като множеството от тях са навън - на плажа, в градина на ресторант или на острова Света Анастастия. За 2017 година в интервала от януари до март са изнесени два ритуала, до момента в който тази година до този миг не се е състоял нито един подобен. Тя добави още, че културният център „ Морското казино “, сега е в ремонт и по тази причина бракосъчетанията се сега единствено в зала „ Вардар “. Записванията за сватби стартират от януари за цялата година. Младоженците би трябвало да си резервират час авансово в бюрото на зала „ Вардар “, според от определената от тях дата.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР