118 милиона лева бонуси са изплатени в българските ведомства, а

...
118 милиона лева бонуси са изплатени в българските ведомства, а
Коментари Харесай

БСП: В България, колкото по-голям гаф направиш, толкова повече пари ще получиш

118 милиона лв. бонуси са изплатени в българските ведомства, а за хората пари няма. Явно в страната, колкото по-голям гаф направиш, толкоз повече пари ще получиш. Тази политика би трябвало да спре. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България” Драгомир Стойнев, съобщи кореспондент на Novini.bg.

По думите му най-вече пари са раздадени във Министерство на правораздаването. И всичко това на фона на проведената престъпност и бягството на пандизчии.

На фона на чистотата на въздуха, който дишаме и пием вода без тежки метали, в Министерство на околната среда и водите са си раздали над 25 000 лв.
бонуси. „ Администрацията се подтиква с големи бонуси,докато за младите фамилии няма безусловно нищо. За пенсионерите се дадоха единствено по 40 лв.. Какво ще се случи в края на годината с остатъка, който е над 2 милиарда лв.? “, чудят се от Българска социалистическа партия.

Стойнев позволи, че те ще се разпределят на избрани субекти, близки до Министерски съвет. Той продължи - 43 милиона лв. са раздадени в Министерство на финансите. „ В тази страна се награждават тези, които не работят и вършат издънки. Целта ни е да разобличим тези дейности, с цел да знаят хората защо отиват техните налози “, приключи Драгомир Стойнев.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР