113 родни състезатели заминават утре за Будапеща, където от четвъртък

...
113 родни състезатели заминават утре за Будапеща, където от четвъртък
Коментари Харесай

Над 110 кикбоксьори заминават за световната купа в Унгария

113 родни състезатели отпътуват на следващия ден за Будапеща, където от четвъртък до неделя ще се организира най-престижната Световна купа по кикбокс за тази година от календара на Международната федерация „ ВАКО “. България ще взе участие в 199 теглови категории , във всички стилове, оповестиха от БФ по кикбокс и муай тай.

Страната ни ще се опита да отбрани второто си място в комплексното класиране от предходната година в конкуренцията на 2001 кикбоксьори от 43 страни . Голяма част от националите ни при мъже, дами и старша възраст ще вземат присъединяване в Унгария.

Носителят на Световната купа от Истанбул при мъжете в жанр К1 Али Юзеир още веднъж излиза на кръга след сполучливото си показване в Турция и извоювания професионален мач на „ Pro Fight 22 “ във Варна. Мариян Петков влиза при мъжете и ще се бори за златото откакто залужи място в националния тим.

Виктор Грозданов, както и многократните Световни и Европейски шампионки Анелия Тодорова и Христина Андонова, също са част от делегацията ни в Будапеща. Очаква се извънредно оспорвано съревнование , което ще е последна инспекция за националите преди присъединяване им на Европейското състезание за кадети през месец август в Истанбул и Световното за мъже и дами през ноември в Албуфейра, Португалия.

Световната купа в Унгария е един от най-елитните и най-стари интернационалните шампионати част от Световните серии на WAKO с голямо значение за ранглистата на състезателите.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР