112 топки подари играч №1 на България за 2019 година

...
112 топки подари играч №1 на България за 2019 година
Коментари Харесай

Димитър Илиев зарадва деца - подари им 112 топки

112 топки подари състезател №1 на България за 2019 година и капитан на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев на школата на " черно-белите ". Така той извърши отговорността, поета пред българските спортни публицисти.

" Искам да сте здрави и да изпълнявате това, което ви споделят треньорите. За да достигнете високо равнище, ще би трябвало да се лишавате от доста неща. Искрено се надявам, че след няколко години някои от вас още веднъж ще донесат купи на Лаута ", съобщи Илиев.

От 55-ата гала “Футболист на годината”, на която бе определен №1 за 2015-а, Българската асоциация на спортните публицисти насочва и предизвикателство към бъдещите спечелили – да оказват помощ с персонален образец за по-доброто бъдеще на българския футбол, да се срещат с подрастващи и да ги стимулират в допълнение да се развиват. Конкретното предизвикателство към всеки идващ победител гласи: “Колкото спортни публицисти са дали своят вот в съответната анкета, най-малко толкоз топки да подари на школа или школи по негов избор.”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР