11 война разказва завладяваща история за красивото и прецизно изкуство

...
11 война разказва завладяваща история за красивото и прецизно изкуство
Коментари Харесай

За първи път в България: Кунг - Фу театъра на Джеки Чан с невиждано шоу в Пловдив

" 11 война " споделя завладяваща история за красивото и точно изкуство - кунг-фу. Благодарение на дългогодишни практики и непокътнати от епохи обичаи, артистите показват нереално развиване на физическото тяло и духовната култивация.

Ориенталската философия, мъдростта на дзен будизма, изкуството на естетиката на кунг-фу и безспорен надзор на вътрешната сила са основните детайли, които оказват помощ на артистите да показват гигантски благоприятни условия.

Когато международно известният китайският артист, режисьор, продуцент и сценарист Джеки Чан вижда уменията на кунг-фу майсторите, задействани в спектакъла, взема решение да направи спектакъл и да сътвори потресаваща симбиоза от спектакъл и античното бойно изкуство.

Джеки Чан е отличен със звезда на Алеята на славата в Холивуд и е прочут експерт по бойни изкуства, фамозен с акробатичен военен жанр, съпроводен с комични детайли, потребление на подръчни оръжия и реформаторски каскади. Той стартира кариерата си през 70-те години на 20 век и от този момент взе участие допълнително от 150 кино лентата.

Невероятната режисура е разграничена на 6 елементи, които описват завладяващи истории на кунг-фу майстори, постигнали духовна и физическа естетика. Зрителите ще бъдат изумени от гигантски акробатични детайли, невероятни декори и концептуални визуализации.

Акт 1: Източник

Метал, Дърво, Огън и Земя. Тези пет детайла са източник на всичко. Изучавайки кунг-фу от поведенческия модел на дивите животни, индивидът вкарва тези детайли в разнообразни стилове на бойните изкуства. Така се появяват петте скотски стила - маймуна, змия, тигър, жерав и змей. В следствие симбиозата на всичките детайли става известна като " юмрука на десетте форми ".

С течение на човешката еволюция и борбите водени за териториални благосъстояния се появяват разнообразни форми на монархия. Като резултат се основава бойното изкуство кунг-фу.

Акт 2: Душа

В тази част е отдадена на алегория за духовната мощ, показана посредством интерактивен виртуален пърформанс. Поуката е вдъхновяваща за всеки човек и споделя, че в случай че човек заеме твърда позиция на Земята, светлината в сърцето му в никакъв случай няма да угасне.

Акт 3: Учител

На екрана се появява впечатляваща визуализация, илюстрираща историята на кунг-фу. В този миг на сцената излиза двойник на Брус Лий, облечен в присъщия жълт гащеризон от кино лентата " Игра на гибел ". Този пърформанс синтезира изкуството на кунг-фу и актуален танц, проявяващ рицарството на китайския занаятчия.

Акт 4: Спокойствие

От потока на водата човек може да се усеща спокоен. От спокойствието човек може да усети енергиен поток. Без прекъсване - няма придвижване. Мечът е прикрит в сърцето на всеки войник, подготвен да бъде несдържан.

С помощта на изящни хартиени чадъри бойците практикуват Тай Чи. Със умерено дишане те изковават вътрешните си мечове. Колкото е по-остро острието, толкоз е по-голяма зрялостта на човешката невзискателност.

Акт 5: Празник

Научаването на кунг-фу е като гребане на лодка против потока, цялостен с хамути и вериги. Как да се освободите? Как да празнувате себе си? Истински войник се става единствено посредством непрестанно себепознаване и изправяне против компликациите. В този номер феновете безусловно ще бъдат омагьосани от хубав враждебен танц с по този начин наречените " водни ръкави ".

Акт 6: Епилог: Войни

Само посредством достойното прекосяване на по всякакъв начин компликации, един човек може да стане същински войник. За него кунг-фу не е просто жанр на бойни изкуства, а нравствен метод на живот. Всички кунг-фу актьори от театъра на Джеки Чан се събират на сцената с цел да показват по какъв начин без никакъв музикален акомпанимент, вършат темп с телата си, синхронизирайки вибрациите си с цел да реализиран съвършена естетика.

Билети можете да намерите на рецепцията на Комплекс С.И.²Л.А., както и в мрежата на Eventim.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР