11-та поред среща на Клиентски съвет към EVN България се

...
11-та поред среща на Клиентски съвет към EVN България се
Коментари Харесай

Клиенти на EVN с идеи за енергийна ефективност

11-та подред среща на Клиентски съвет към EVN България се организира в Пловдив на 10 февруари.  Клиентският съвет се състои от група битови клиенти, които вземат участие в полемики с представители на компанията. За сегашния състав на Клиентски съвет това беше второ съвещание. На срещата в гр. Пловдив бяха разисквани тематики свързани с факторите, влияещи на потреблението на електричество в семействата, изключително през зимния сезон.

Участниците в Клиентски съвет показаха свои оферти за енергийна успеваемост в дома и по-добър надзор на потреблението през зимните месеци. Вниманието беше ориентирано и към това, че е значимо всеки клиент да бъде деен и да се осведоми за спецификите, които дефинират потреблението на електрическа енергия в неговия имот; да обърне внимание на своя самостоятелен режим и активност на ползване.

Инициативата Клиентски съвет се състои в срещи сред битови клиенти на EVN България и представители на сдружението. Дискутират се разнообразни тематики, свързани с активността на EVN България и се създават разнообразни оферти и рекомендации, които биха били потребни за рационализиране на предоставяните от сдружението услуги.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР