11 срещи се изиграха през изминалия уикенд в турнирите на

...
11 срещи се изиграха през изминалия уикенд в турнирите на
Коментари Харесай

ЦСКА VF с гръмка победа, Любимец 13 увеличава преднината си на върха 

11 срещи се изиграха през миналия уикенд в шампионатите на Мини Футболна Лига - Варна. Поредните дуели от Misho Sport Cup се организираха, като непобеденият ЦСКА Varna FIRM реализира неповторим триумф с 18:1 над Пекарни Чочо 2 в среща от група Е. В дуел от група Г водачът там Respect се наложи с 3:1 над The Unity.

Изигра се и втори кръг на Art Co Design League One, който предложи три срещи. МФК Волов реализира неповторим поврат от 1:3 до 4:3 против АФК Албион, а Пекарни Чочо се наложи с 3:2 против Red Partners. В дербито на кръга СОД-DSC трагично завоюва с 2:1 против МФК Макао с гол в заключителните минути. Така СОД-DSC е отпред в подреждането с 15 точки, следван от Волов с 12, Пекарни Чочо с 11 и Макао с 9 пункта. 

Шест срещи от Seria A се организираха през уикенда, а в единствената среща от програмата в събота тимът на МФК Хищници победи със 7:4 отбора на Massive Attack. Двубоите Interstars - Blades и Ботев 18 - Сони-М пък приключиха при еднакъв резултат - тъждество 2:2. Силен MFC Pulse се наложи над МФК Владислав с 5:3, а Абсолют реализира сложен триумф над Тигри с 1:0. В дербито сред водачите в класирането Любимец 13 реализира късен триумф против МФК Моряците с 1:0. Така точно Любимец 13 резервира първото си място в Seria A с актив от 45 точки, следван от МФК Моряците с 36 точки. Трети е МФК Ботев 18 с 34 точки, а четвърти е Сони-М с 33 пункта. 

В рамките на днешния ден (22.01.) следва да се изиграят четири дуела от шампионатите на МФЛ: 

20:00 ФК Лудогорец Доброплодно - МФК Дубала (Royal League) 

20:50 MFC Las Bellas - МФК TNT (Royal League) 

21:40 ЦСКА Varna FIRM - МФК Балерини (Royal League) 

22:30 МФК “Титани ” - МФК Дръзки (Seria A)
  
 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР