11 са новите застрахователни посредници от държави-членки на Европейския съюз

...
11 са новите застрахователни посредници от държави-членки на Европейския съюз
Коментари Харесай

11 нови застрахователни посредници от ЕС искат да работят в България

11 са новите застрахователни медиатори от държави-членки на Европейския съюз (ЕС), които желаят да правят активност в България, демонстрират данни на Комисията за финансов контрол (КФН) за август 2019 година Други 5 пък са подали заявки за прекратяване на активност. Общо уведомленията в края на осмия месец са 2 563.

За интервала 1 август – 31 август 2019 година комисията е получила съобщение и от немско застрахователно сдружение с интерес да развива активност у нас. Друго такова от Обединеното кралство пък търси да прекрати активност. Към 31 август 2019 година застрахователите от държави-членки, декларирали желание да правят застрахователна активност на територията на Република България, се резервира на 645.

От друга страна, броят на родните застрахователи, които желаят да работят в страни от Европейски Съюз, се усилва до 17. През август КФН е изпратила 3 нови уведомления от застрахователни компании със седалище в България до Европейски Съюз. Броят на застрахователните медиатори с този интерес също пораства до 44 като е изпратено единствено 1 съобщение на осигурителен медиатор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР