11% ръст на приходите от продажби на годишна база отчита

...
11% ръст на приходите от продажби на годишна база отчита
Коментари Харесай

Мегатрон ЕАД оптимизира бизнес процеси с помощта на Microsoft Dynamics 365

11% растеж на приходите от продажби на годишна база регистрира пазарен водач във вноса, продажбата и поддръжката на висококачествена земеделска, строителна, горска и градинска техника. Мегатрон ЕАД бележи и утрояване на броя на евентуалните клиенти за един търговски представител през последните шест месеца. Веригата за взимане на решения е усъвършенствана и надлежно – удовлетвореността на клиентите е по-голяма, като времето за обработка на поръчка е сведено до по-малко от час. 90% от всички проблематични обстановки се позволяват в границите на един ден. Всичко това е реализирано след интеграция на облачно основана CRM система с към този момент съществуващата ERP система.
До този миг чиновниците от отдел „ Продажби “ са употребявали документи на книжен притежател и имейли, с цел да наблюдават активността си, което не дава ясна визия за пазара и потребителите. Компанията има потребност от възстановяване на проследяемостта на своята разнообразна база от клиенти и опциите за отчетност, както и да посрещне техните потребности и да усили удовлетвореността на потребителите от следпродажбените услуги, които предлага. Мегатрон интегрира Dynamics 365 Sales и Customer Service със своята съществуваща ERP система, като по този метод икономисва време и усъвършенства бизнес процесите си.
„ За да повишим ангажираността на клиентите и да подобрим следпродажбеното обслужване, ни беше нужен явен взор върху пазара, който да ни разреши да преследваме задачите си за напредък. Също по този начин имахме потребност да дадем опция на нашите специалисти от отдел „ Продажби “ да наблюдават всеки евентуален клиент и всяка опция, без значение от това, къде се намират “, споделя Ерез Шахам, шеф „ Развитие на дилърската мрежа “.
През 2019 година Мегатрон се обръща към дългогодишния си Microsoft сътрудник, Intelligent Systems, с цел да интегрира облачно основана CRM система с към този момент съществуващата ERP система. Използването на Dynamics 365 дава централизирано и комфортно табло за ръководство, подробни и подготвени за потребление благоприятни условия за отчетност, както и онлайн и офлайн достъп до данните.
„ Беше ни доста потребно да получим подобен взор върху пазара и върху вътрешните процеси. Можем непосредствено да извличаме данните и да ги споделяме с водещите международни производители, с които работим. Освен това имаме нужната еластичност да отстраняваме или закупуваме спомагателни лицензи. Това ни разрешава да синхронизираме разноските си според от потребностите ни, даже, когато те се трансформират “, добавя Шахам. 
Вече 70% от комерсиалния екип на Мегатрон употребява Dynamics 365 Sales за следене, записване и ръководство на активността. Останалите от екипа ще стартират да употребяват софтуера до края на тази година. Компанията възнамерява да разшири опциите на отдела за „ Обслужване на клиенти “ в идващите месеци благодарение на Dynamics 365.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР