11 милиона евро глоба от Брюксел заради онлайн музика, заведено

...
11 милиона евро глоба от Брюксел заради онлайн музика, заведено
Коментари Харесай

Преглед на печата

11 милиона евро санкция от Брюксел поради онлайн музика, заведено е дело против страната ни, осведоми " 24 часа ". От 2014 година авторските права у нас не са предпазени както плануват разпоредбите на Европейската комисия. Освен това, България е получила последно предизвестие за по-строги ограничения против прането на пари.

Водещото заглавие на " Дума " също е за глобите против страната ни - Европейската комисия завежда две каузи против страната ни поради забавени закони. Става дума за наставления за авторското право и за морското дело. Заедно с нас, подсъдими ще са Испания, Люксембург, Румъния, Гърция и Финландия.

Скокът на водата - на прокурор, написа " Телеграф ". Държавният регулатор е заложил неверна информация в изчисленията за фрапантното повишаване на водата, разяснява изданието. До 20 на 100 по-скъпа ще стане цената на водата от 1 януари по гледище на ВиК операторите.

Проспахме момента, в който трябваше да притиснем политическите сили да реформират механизма, по който получават държавно финансиране, разяснява вестник " Сега ". В рубриката " наблюдаващ " е поместен разбор, озаглавен: Партиите-сити и удовлетворени, жителите - ограбени и излъгани.
Милиони хора единствено с един лев дял от всеобщата приватизация е водещото заглавие на " Монитор ". 30 % от книжата не носят рентабилност, а от 81 фонда на плюс са едвам десетина, добавя изданието. Освен това, обезщетителни записи на стойност 410 милиона лв. не са употребявани.

Една година след детонацията, животът в Хитрино се завръща, написа " Труд " в уголемен репортаж. 7 души починаха, 50 къщи бяха отчасти или изцяло разрушени при гърмежа на цистерна от влакова комбинация в ранните часове на 10 декември. Обвинените за нещастието двама машинисти на влака са пуснати от съда под гаранция.

Огънят в Лос Анджелис подгони 25 хиляди българи, оповестява " Монитор ", като цитира неофициални данни. От консулството ни в града настояват, че няма потърпевши нашенци. Мащабните пожари са се разраснали и поради ветровете, написа вестникът.

Светът против Тръмп след речта за Ерусалим, написа " Труд " на първа страница. " Хамас " зове за интифада, десетки са ранени след конфликти на Западния бряг. Вестникът предлага коментар за какво градът е значим за близкоизточния спор.

" Сега " помества на първа страница фотография на радикални последователи на ислямистка партия в Пакистан, издигнали антиамерикански и антиизраелски лозунги.

" 24 часа " споделя за град Йерусалим, ябълката на раздора. Новите борби ще са за светите места на Храмовия рид, написа във вестника. Светът се разгневи на Тръмп, написа още в днешния брой по тематиката. /bnr.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР