11 лунен ден от 16:40 на 19 септември до 17:20

...
11 лунен ден от 16:40 на 19 септември до 17:20
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 20 септември 2018 година

11 лунен ден от 16:40 на 19 септември до 17:20 часа на 20 септември

Най-мощният, в енергетичен проект, ден.

В човешкият организъм се отключват мощни сили и в случай че не знаете по какъв начин да да ги управлявате, можете да извършите неточности.

Всичко, което предприемате този ден, дано се прави осъзнато. Пристъпвайте към дейности, единствено в случай че осъзнавате целия развой до края. Задължително изискване – действието да се докара до логически резултат.

Това е един от дребното мощни дни, по тази причина, използвайте всички сили и капацитети.

Но, въпреки всичко, имайте в поради, че би трябвало да бъдете деликатни и внимателни, да не избързвате с решения и дейности. Трябва да преценявате всяка ваша постъпка и да не действате бързо и импулсивно, подвластни на страстите си. Това няма да бъде най-хубавата тактика за вас.

Също по този начин, добре е да не забравяме, че на моменти, деня може да бъде много конфликтен, а ситуацията, която ще ни заобикаля, ще бъде доста нервна и нажежена. Трябва да внимавате доста, изключително, когато водите значими диалози, тъй като е изцяло допустимо да избухнете, и да се стигне до съществени и комплицирани обстановки.

Възможно е да ви се родят внезапно ексцентрични, разнообразни и реформаторски хрумвания, които ще сложат началото на нов стадий в живота ви. Споделяйте ги с вашите другари, тъй като в тяхно лице ще видите ваши подръжници и ще се чувствате сигурни и спокойни с тяхната помощ.

Противопоказни са всички интервенции на ставите, процедури свързани с краката, лекуване на артрит, нервна система, сетивни органи и очни заболявания. Не е целесъобразно да се сменят медикаментите или методът на лекуване. Отлично време за водни процедури, водата въздейства благотворно. Препоръчват се и физически извършения и действия за оживление на кръвта.

Автор: Ивелина Рускова, астролог

[email protected], 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР