11 лунен ден от 11:56 часа на 18 октомври до

...
11 лунен ден от 11:56 часа на 18 октомври до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 18 октомври 2018 година

11 лунен ден от 11:56 часа на 18 октомври до 16:29 на 19 октомври

Най-мощният, в енергетичен проект, ден.
В човешкия организъм се отключват мощни сили и в случай че не знаете по какъв начин да да ги управлявате, можете без да желаете да извършите неточности. Всичко, което предприемате този ден – да се прави осъзнато.

Пристъпвайте към дейности единствено в случай че осъзнавате целия развой до края. Задължително изискване – действието да се докара до логически резултат.

Един прелестен ден ни чака. Много позитивен и сполучлив ще бъде той. Ще се чувствате заредени, с доста оптимистично въодушевление и ще имате опция да изживеете доста приятни страсти.

Днес очаквайте да бъдете много дейни, устремени към нови проекти и цели. Позитивни мисли и усеща ще имате през целия ден. Ще имате огромен блян към развиване, към новото. И ориста ще ви даде огромни благоприятни условия и вероятности. Идеален миг за другарство, договаряния, изключително с чужденци. Придобиването на нови познания, изключително непознати езици. Прекрасен миг за явяване на изпити, кандидатстване за нова работа. И всякаква активност, която ще е обвързвана с бъдещите ви проекти.

Това е денят, в който ще можете да заздравите и стабилизирате своите връзки с околния свят. Много добър миг за осъществяване на договаряния и диалози, изключително с вашите началници и кредитори.

Прекрасен миг да участваме в някакви групови мероприятия, конференции и семинари. Всяка интелектуална и креативна активност ще е доста мощна и най-важното е, че ще имаме резултати. Благоприятно време за работа с разнообразни типове информационно-технически средства.

Положително ще сме настроени през целия ден, ще имаме потребност от някои съществени промени и ще се стремим към тях. И това ще окаже благотворно въздействие върху целия ни организъм. Нестандартно държание ще ни обземе – екстравагантни и провокативни ще бъдем.

Уязвим е гръбначния дирек, коленете, прасците, вените и жлезите.

Не е целесъобразно да се вършат хирургически операции на тези органи. В този лунен ден сънищата нямат огромно значение, можете да не им обръщате внимание.

С доста Любов:

Ивелина Рускова, астролог

~~~

За Индивидуални Астрологични съвещания:

astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР