11-класничката Мади В., която в петък скочи от третия етаж

...
11-класничката Мади В., която в петък скочи от третия етаж
Коментари Харесай

Страховито! Преди да скочи от 3-ия етаж на училището, Мади написала ужасяващи думи за майка си

11-класничката Мади В., която в петък скочи от третия етаж на Гимназията с преподаване на непознати езици " Никола Вапцаров " в Шумен, е оставила предсмъртно обръщение на британски в профила си в tumblr. В писмото момичето, което оцеля макар явния опит за самоубийство, се обръща към четири души - най-близката си другарка И., класната си Павлета Георгиева, психотерапевтката си Кристина и майка си, написа " Монитор ".

Съобщението е оповестено в деня на случая, 21 април и има 12 лайкове.
" Аз скачам от третия етаж на постройката на моето учебно заведение. Good bye. Лекарствата не са решение. Терапията не е решение. Животът не е решение ", написала е в увода на писмото си М. По-нататък споделя, че в продължение на години се е занимавала с „ шибаното си душевно здраве “ и че към този момент е изтощена, че животът й е отегчителен, равнодушен и ненужен, че не може да усеща страсти, да построява връзки и да устоя все по-големия дискомфорт от живота.
Топло е обръщението към най-близката й другарка. " Ти си бисер. Ще направиш велики неща в живота си, тъй като имаш интелигентен мозък, знаеш доста за този шибан живот и си задоволително постоянна да превъзмогнеш нещата. “ Като доста съчувствен човек дефинира класната си ръководителка Павлета Георгиева. " Аз знам, че нашите връзки са строго учител-ученик, само че аз забелязах, че вие се притеснявахте за мен. Вие сте добър човек. Повече няма да ви се постанова да се притеснявате. "
В минутите, които е считала за последни, М. се тревожи за своята психотерапевтка Кристина. " Надявам се да не загубите работата си поради всичко това. Вие сте по-близо до това да сте моя майка, в сравнение с моята лична. Дръжте се и продължавайте да измъквате хората от мизерията ".
Шокиращо и написано напълно с основни букви е посланието към майката. " Не идвай на гроба ми. Fuck you! Не желая в никакъв случай повече да виждам лицето ти. Остави ме намира най-малко поне, когато съм мъртва. Стой надалеч от тате и брат ми. Чувствай се отговорна. Умри от възприятие за виновност ".
17-годишната М. В. беше видяна от минувач на плочника пред централната фасада на учебното заведение в 14:24 ч. Преди това учебните камери са записали по какъв начин в 14:10, когато всички са във втория образователен час, тя минава по коридора на третия етаж и влиза в една от тоалетните, откъдето е скочила. Гимназистката е призната в МБАЛ - Шумен със строшен гален и спукан поясен прешлен, а в петък е била превозена в болница във Варна.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР