11 кг само за седмица е свалила Никол Станкулова. Ослепителната

...
11 кг само за седмица е свалила Никол Станкулова. Ослепителната
Коментари Харесай

Никол Станкулова свали 11 кг за седмица

11 кг единствено за седмица е свалила Никол Станкулова. Ослепителната хубавица качила тъкмо толкоз кила около бременността. Синоптичката на Нова телевизия роди преди два месеца дъщеричка Теа.

"Само за седмица съумях да смъква килограмите - призна Станкулова в обществените мрежи. - И аз не знам по какъв начин го направих. Сега тежа 55 кг. " Станкулова добави, че си е върнала фигурата без специфични тренировки във фитнеса. Нещо повече, тя разруши мита по какъв начин хлябът води до напълняване. Фината мацка обожава насъщния, само че не харесва сладки неща. "Нямам никакъв режим на хранене ", добави хубавицата.

За пръв път една от най-харесваните българки призна персонални неща. Тя разкри, че е извънредно набожна. "Всеки ден благодаря на Господ и се апелирам за амнистия ", откровена е Никол, като добави по какъв начин е желала да стане сервитьорка или стюардеса като дребна.

174-сантиметровата мацка, която умерено може да бъде първокласен фотомодел, е приключила Софийската математическа гимназия. Нейното обучение продължава и сега, тъй като се е захванала да учи италиански, написа България Днес.

Станкулова получава помощ от майка си, до момента в който се грижи за дъщеричката. Раждането на нейното първо дете е станало в акушеро-гинекологичната болница Света София. "Спя по 3-4 часа на денонощие ", не крие тежестите на майчинството Станкулова. Въпреки това желае да има най-малко още едно дете.

30-годишната Никол даде обещание скоро да се върне в ефир. Тя е една от емблемите на Нова телевизия, където към този момент е 10 години. Именно там е завързала и най-близките си другарства. Станкулова показа, че нейните три най-доверени приятелки са колежката синоптичка Гери Малкоданска и репортерката на Гала Зейнеб.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР