11 жени са убити в България от началото на 2023

...
11 жени са убити в България от началото на 2023
Коментари Харесай

11 жени са убити в България от началото на 2023 г.

11 дами са убити в България от началото на 2023 година Зловещата статистика демонстрира по какъв начин казусът с домашното принуждение у нас нараства.

Първата жертва за годината е 82-годишна жена от село Щръклево. Тя е открита мъртва в къщата си на 2 януари от сина си. За убийството й е арестуван 18-годишният Светлин. Следобеда на 1 януари той влезнал в дома на старата жена, изнасилил я и я умъртвил. Той живеел в съседство и се познавал с 82-годишната жертва, по тази причина и нямало диря от влизане с щурм.

На 1 януари 21-годишна жена от Варна е оповестена за търсене от околните си. По-късно е арестуван приятелят й, който признал, че е убил дамата и показал къде се намира тялото й - в шахта в града.

Трета за месец януари и годината е 62-годишна жена от Враца, която е наръгана няколко пъти от шурей си. Съседите чули абсурда сред двамата, само че никой от тях не реагирал и не извикал полиция. Едва на сутринта разбрали, че Пепа е била заклана.

В началото на февруари 49-годишна жена от плевенското село Божурица е убита в дома си. Сигнал за сборичкване в къщата е подаден в полицията в 03:20 ч. Униформените, които пристигнали на адреса разкрили убитата жена и трима потърпевши - двама младежи на 17 и 25 година и 45-годишен мъж. В ареста са оставени четиримата, които са нахлули в дома на дамата. Те са на 22 година, 20 година, 29 година и 36 г. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР