11-годишно момче е убито след спречкване с друго дете във

...
11-годишно момче е убито след спречкване с друго дете във
Коментари Харесай

Баща и майка убиха 11-годишен, защото набил детето им

11-годишно момче е убито след сдърпване с друго дете във Варненско, научи . Случаят е 24 от октомври.
Прочетете още
За трагичния случай с детайлности споделя близка на починалото момче. 

" Дамян Асенов от варненското село Брестак влиза в конфликт с третокласник в междучасие в учебното заведение " Св. Иван Рилски в с. Червенци ". Това става, когато по-малкият минава през крайници на Дамян, а той саморазправяйки се, е блъснал лидера на колелото.

Колоездачът обаче имал рана от интервенция навръх удареното от Дамян място и се оплаква на да каже на татко си. Бащата идва, вижда Дамян и го подгонва с колата си. Блъска го и откакто той пада на земята, бащата стартира да го рита и бие, счупвайки му лявата ръка и обезобразявайки съвсем изцяло лицето му от пердах ", споделя Силвия Иванова.

По думите идва и майката на момчето с колелото, която също му е нанесла удари.

" Дамян отива на спирката да си чака автобуса, през което време учителката звъннала на майка му, с цел да и каже по какъв начин мъж гони детето и с кола, само че кавга от страна на учителката, шеф или даже защитата на учебното заведение не е имало. Също по този начин никаква реакция не е имало и от страна на водача на образователния рейс. Дамян се качил и си слязъл от транспортното средство, без даже един коментар за положението, в което се намирал. Заради тежките си пострадвания не могъл да се прибере до у дома и виждайки прочут с кон и каруца го помолил да го закара. Когато се прибрал, майка му го завела във Варна в незабавното поделение на окръжна болница, където той изпада в кома и три дни по-късно умира. ", прибавя тя.

" Има доста деца очевидци на цялата история, родители които съчувстват на околните на Дамян желаят да отпишат децата си от това учебно заведение, с цел да се опитат да вдигнат най-малко малко протест, да има малко правораздаване. Родителите на Дамян са в потрес. Тази дума даже и малко не разказва положението, в което се намира майка му. ", споделя още Силвия.

Бащата на детето с колелото към този момент е упрекнат в убийството. Предстои да бъдат изнесени още детайлности за случая.

Дамян бе заровен по-рано през днешния ден от околните.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР