11-годишно момче беше диагностицирано със злокачествен мозъчен тумор, след като

...
11-годишно момче беше диагностицирано със злокачествен мозъчен тумор, след като
Коментари Харесай

Спешното съобщение на майка след прост очен тест доведе до опустошителна диагноза за син, 11

11-годишно момче беше диагностицирано със недоброкачествен мозъчен израстък, откакто майка му за първи път отхвърли главоболието вследствие на неналичието на ADHD медикаменти.

Меган Пейн, на 36, споделя, че е претърпяла тежко тестване, когато лекарите в последна сметка й споделили, че Леви Хаусли има рак. Оттогава смелият юноша е претърпял изтощителна химиотерапия и лъчетерапия и към момента има линия на Хикман - употребена за използване на медикаменти и течности във вените - в гърдите си.

Но Меган в този момент предизвести други родители да се доверяват на децата си инстинкти. Леви продължи да се оплаква от главоболието си и настоя да си направи очен тест, до момента в който той и мама минаваха около оптика на тяхната основна улица - и точно този обикновен обзор породи съществени опасения.

Оптикът подреди на Меган да заведе Леви, единственото й дете, в незабавна помощ, където същия ден беше осъществен ЯМР и лекарите споделиха, че синът й има недоброкачествен мозъчен израстък. Леви беше хвърлен в театъра на Queen's Medical...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР