11-годишният Лоран Саймънс получи бакалавърска степен по физика …Лоран Саймънс

...
11-годишният Лоран Саймънс получи бакалавърска степен по физика …Лоран Саймънс
Коментари Харесай

11-годишният Лоран Саймънс получи бакалавърска степен по физика

11-годишният Лоран Саймънс получи бакалавърска степен по физика …Лоран Саймънс е дете-чудо от дребното градче Остенде, Белгия. Само на 11 години Лоран взима бакалавърска степен по физика от Университета в Антверпен.

 файл 600x333 - 11-годишният Лоран Саймънс получи бакалавърска степен по физика
Отнема му една година, с цел да получи бакалавърската си степен. Преди това момчето приключва гимназия и изцяло учи цялата учебна стратегия за година и половина. Сертификатът му е публикуван, когато Саймънс е на 8 години.

 laurent s 600x440 - 11-годишният Лоран Саймънс получи бакалавърска степен по физика
В изявление Лоран споделя, че не го интересува какъв брой по-млад е от останалите. Иска да придобие нови познания и сполучливо да осъществя проектите си. Той стартира да учи класическа механика, по-късно квантова физика.Четете още: Близкото бъдеще на правоприлагащите органи – служители на реда роботи и Диджидог (видео)В момента детето възнамерява да продължи образованието си в Антверпенския университет, с цел да получи магистърска степен по физика допустимо най-скоро. Освен това, ще отдели доста време на персоналната си докторска дисертация, която желае да приключи.
В изявление Лоран отбелязва, че се стреми към величие. Той желае да може да механизира разнообразни елементи на тялото си, с цел да стане по-силен, по-издръжлив и да живее доста по-дълго от другите.

 lauranr 600x399 - 11-годишният Лоран Саймънс получи бакалавърска степен по физика
В същото време, дребният белгиец прибавя, че квантовата физика е единствено първият стадий от дългото му пътешестване и той няма да спре дотук.Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР