11-годишната Сиана е диагностицирана с остра лимфобластна б-клетъчна левкемия, която,

...
11-годишната Сиана е диагностицирана с остра лимфобластна б-клетъчна левкемия, която,
Коментари Харесай

Да помогнем на 11-годишната Сиана да пребори левкемията!

11-годишната Сиана е диагностицирана с остра лимфобластна б-клетъчна левкемия, която, за жалост, макар извършено лекуване, рецидивира, написа " Актуално ".

Единственият късмет за лекуване, което да избави живота й, е в клиника в Турция, само че нужната сума е непостижима за околните й. Семейството има оферта от профилираната турска клиника Acıbadem Altunizade Hastanesi за сумата от  167 000 евро , където ще се организира лекуване и след реализиране на ремисия ще се направи трансплантация на костен мозък. Лекарите там твърдят, че ще стартират лекуването и ще може то да се заплаща на вноски.

 

Семейството разполага с към 2 месеца да събере средствата .

 

В помощ на момичето има организиран онлайн базар, а всеки, който желае да помогоне финансово, може да го направи посредством системата на Help karma:

 

https://bg.helpkarma.com/campaign/pomosht-za-siana-1815?utm_source=facebook&utm_medium=referral&utm_campaign=share_campaign

 

Ето й разказът на майка й, който ще Ви трогне до сълзи:

Здравейте, благи хора! Вие сте вярата детето ми да живее! Тук в България ми споделиха да се откажа... Как да се откажа? Не мога просто да заставам и да виждам по какъв начин детето ми умира!!! Затова съм тук, с цел да ви опиша нашата история и да ви помоля да ни помогнете, кой с колкото може...
В началото на 2019 година щерка ми Сиана бе диагностицирана с остра лимфобластна б-клетъчна левкемия, със засягане на централната нервна система.
Още след първата химиотерапия получи доста затруднения – срутен имунитет, гъбична зараза във вътрешните органи и високо кръвно.

На 14.04.2019 година, в резултат на токсичност, Сиана имаше поредност от гърчове, от които изпадна в безсъзнание и се наложи да я одобряват в интензивно поделение. На 7-ми май стартира последователно да се възвръща и лекуването ѝ с химиотерапия бе продължено.

В края на 2019 година приключихме интензивните курсове с химиотерапия и ни изписаха за домашно лекуване.

Но уви, щастието ни продължи прекомерно малко... На 20.03.2020 година, след двуседмично лекуване на зъбче и множеството проучвания, се оказа, че Сиана има рецидив и заболяването още веднъж се е възвърнала. Лекарите незабавно започнаха курсове на химиотерапия, от която тя не се повлиява.
Единственият ни късмет за лекуване и живот на Сиана сега е в клиника в Турция, само че нужната сума е невъзможна за нас.
Имаме оферта от профилираната турска клиника Acıbadem Altunizade Hastanesi за сумата от 167,000 евро, където ще ѝ проведат лекуване и след реализиране на ремисия ще се направи трансплантация на костен мозък. Лекарите там ме увериха, че ще стартират лекуването и ще можем да го заплащаме на вноски.
Моля за помощ – разполагам с към 2 месеца, с цел да събера парите!
" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук .
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР