11-годишна мюсюлманка от Торонто скалъпи история, която привлече вниманието на

...
11-годишна мюсюлманка от Торонто скалъпи история, която привлече вниманието на
Коментари Харесай

Дете си измисли нападение

11-годишна мюсюлманка от Торонто скалъпи история, която притегли вниманието на медиите и обществото в Канада, в това число на премиера Джъстин Трюдо. Полицията проверява случая и откри, че изказванията са небивалица, съобщи Нова телевизия.

Момичето твърдеше, че е било атакувано от мъж. Според дете то той разрязал хиджаба му с ножици, до момента в който отивало към учебното заведение с по-малкия си брат.

Няма пояснение за претекста на момичето да разгласи „ нахлуване то “ в петък. След като новината за станалото с дете то влезе в излъчванията на националните медии в Канада, министър председателят Джъстин Трюдо изрично осъди офанзивата в изказване.

„ След в детайли следствие полицията заключи, че описаните събития не са се случили “, гласи заключението на управляващите. Служителите на реда прегледали фрагменти от камери за наблюдаване и разговаряли с няколко индивида, живеещи наоколо до началното учебно заведение в Торонто, където момичето твърдяло, че е осъществено нахлуване то. " Разследването завърши ", се споделя в полицейското изказване.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР