11 е сред най-спорните за тълкуване числа в нумерогията. От

...
11 е сред най-спорните за тълкуване числа в нумерогията. От
Коментари Харесай

Каква е положителната и отрицателната енергия на числото 11

11 е измежду най-спорните за пояснение цифри в нумерогията. От една страна, то постоянно е определяно като царското, щастливо число, само че пък удвоеният енергиен заряд на двете единици постоянно провокира мощен безпорядък.

Числото 11 е ръководено от планетата Прозепина, която в римската митология се уважава по едно и също време като богинята на плодородието и на подземното царството. Това значи, че цифрата носи както положителни, по този начин и отрицателни събития след себе си.

За вавилонската и шумерката митология цифрата се подчинява на богинята-майка Тиамат, която обаче е подкрепя от 11-те демони на хаоса.

В индийската митология свързват цифрата 11, което е считано за щастливо число, с бога на разрушението Руда, а съгласно Кабала двете единици една до друга въплъщават две кули, очертаващи негодуванието и сляпата мощ.

Всичко това демонстрира, че вибрацията на 11 не е само позитивна и не би трябвало да целувате екрана на телефона си за шанс, когато видите подредени четири единици.

Числото естествено носи и позитивни характерности като мощна вътрешен глас, харизма, увереност и дарба да бъдеш водач в името на човечеството. Но в случай че съберем двете описания, ще разберем, че поредицата от позитивни събития няма да пристигна без поредност от отрицателни събития преди този момент.

Еднозначното пояснение на числата е неправилно и определянето на кои са положителни и неприятни измежду тях също.

Интересно е обаче, че на 11-то число са се случили повече отрицателни събития, в сравнение с 13-то, макар че 13 по-често се свързва с нещастията в съзнанието на хората.

11 септември и рухването на кулите на Световния търговски център в Ню Йорк е най-популярното събитие, което потвърждава разрушителната мощ на двете единици.

 Нумерология

На 11 март 2011 година земетресение с магнитут от 8.9 по скалата на Рихтер раздрусва район Тохоху в Япония. Последвалата вълна цунами лишава живота на 16 000 души.

На 11 март 1699 година в Италия изригва вулканът Етна и умират 20 00 души, а на 11 юли 1995 година войска на Радко Младич избива над 8000 босненци, измежду които и деца.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР