11 души са поставени под карантина в Мъглиж, след като

...
11 души са поставени под карантина в Мъглиж, след като
Коментари Харесай

11 души под карантина в Мъглиж: Мъж от Казанлък, върнал се от Франция, даде положителна проба

11 души са сложени под карантина в Мъглиж, откакто 61-годишен мъж от Казанлък даде позитивна проба за ковид. Той се е прибрал от Франция преди десетина дни след 20-годишен престой там.

На 14 март е отишъл до Мъглиж, с цел да види 85-годишната си майка, която е болна. Мъжът не е осъществил контакт с нея, само че незабавно по-късно е потърсил дамата, която я гледа, с цел да й заплати. Болногледачката дружно с цялото й семейство към този момент са изолирани и са под карантина, оповестява кореспондентът на bTV в района.

Освен с нея, мъжът се е срещал и със свои познати в Мъглиж. Посетил е и магазин в града. Има информация, че в Казанлък също не е спазвал карантината и е пазарувал в разнообразни магазини.

На 23 март вечерта се почувствал зле и е бил откаран в Инфекциозната клиника в Стара Загора. Състоянието му е приемливо.

Прокуратурата най-вероятно ще образува досъдебно произвеждане по случая.

Коронавирусът и България Изписват Кирил Домусчиев – дал е две негативни проби за COVID-19 Майка и щерка от Враца шият защитни маски гратис и ги раздават Алибегов: Няма по какъв начин дребен и междинен бизнес, който не работи, да заплаща 40% от заплатите и осигуровки Заразените с ковид у нас към този момент са 220 Политолог: Българите по-скоро одобряват изключителните ограничения на властта Кои маски са подобаващи за отбрана от ковид Бебе на един месец е със подозрение за ковид в Пловдив Николаос Цитиридис - самичък в студиото си от довечера по bTV Частните лечебни заведения имат запас да се включат в битката против COVID-19 Директорът на търновската болница: Тестът за COVID-19 на 4-годишното дете излиза довечера Недоволство в Банско против карантината Знаят ли завърналите се от гурбет за ограниченията против ковид Щабът: 202 са инфектираните с ковид у нас Щабът ще желае всички лечебни заведения да обособят отделения за лекуване на пациенти с COVID-19 (ОБЗОР) Заради ковид: Очаква се сериозен растеж на безработицата у нас Радев за подкрепеното несъгласие: Българският парламент прояви отговорност Болните от COVID-19 минаха 200 Без лекции в Софийския университет до 10 май поради ковид ПФЛ предложи няколко разновидността за довеждане докрай на сезона в Първа лига Гърция вкарва ограничавания за влизане на непознати жители без ясна цел на пътуването
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 220 2 3 4 Света 424069 1517 18930 109179 Заразени* Нови Починали България 220 2 3 Света 424069 1517 18930
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР