11 души от Бургас са глобени от полицията заради това,

...
11 души от Бургас са глобени от полицията заради това,
Коментари Харесай

Глобиха 11 картоиграчи в Бургас

11 души от Бургас са санкционирани от полицията поради това, че са се събрали да играят карти, макар ротивоепидемичните ограничения против ковид. Картаджиите били засечени от униформените на едно място, в помещение и незабавно са били разпръснати.

" Това е неприемливо. На всички ще бъдат формирани актове, които на следващия ден ще бъдат докладвани на прокуратурата ", съобщи шефът на ОД на МВР-Бургас ст. комисар Радослав Сотиров. Той предизвести, че броят на хората под карантина в Бургаско към този момент доста е намалял. Това давало опция на униформените да вършат инспекции на едно лице по два пъти на ден. За последните 24 часа са били формирани 4 акта за неспазване на карантината.

Активно се употребява към този момент и видеонаблюдението за определяне събирането на лица в паркове, градини и спортни площадки, сподели комисар Сотиров.

Кметът на града Димитър Николов заяви, че 100 души от Бърза помощ ще бъдат тествани за ковид с real-time PCR проби.

Пробите на тестваните в петък чиновници на полицията, директно работещи с жители, измежду които и чиновниците на КПП-тата към града, са били негативни, добави комисар Сотиров.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР