11 дни след сватбата си британски младоженец е бил изяден

...
11 дни след сватбата си британски младоженец е бил изяден
Коментари Харесай

Акула изяде младоженец

11 дни след сватбата си английски жених е бил изяден от акула по време на медения си месец. Ужасяващата история на 30-годишния Йън Редмънд се разигра край плаж на Сейшелските острови.

Мъжът бил в плитките води на брега, където хищникът го нападнал съдбовно.

Докато се припичала под жарките лъчи на слънцето, булката Джема Хътън чула брачна половинка си да вика за помощ. 27-годишната жена изтичала до брега и видяла ужасяващата панорама по какъв начин чудовището ръфа големи части плът от тялото на Йън.

На помощ незабавно се притекли локални риболовци, които пренесли младоженеца в гумена лодка. Минути по-късно обаче той умира, малко преди да дойдат извиканите медици.

" Целият му ляв крайник беше наръфан, виждаше се оглозганият кокал ", споделя очевидец на разигралия се смут. Изпадналата в потрес младоженка от гибелта на мъжа си почнала да крещи като обезумяла на плажа, само че към този момент нищо не можело да се направи.

" Джема е съкрушена. С Йън имаха дългогодишна връзка, обичаха се пъклен доста. Той бе приказен човек. На 6 август подписаха брак на брега на морето. Сватбата беше като от филмите ", споделя чичото на почернената булка. Властите от Сейшелите споделят, че това е втората офанзива на акула за последните 2 седмици.

Подобни набези от акули са същинска необичайност на Сейшелите. Последният подобен случай е от преди половин век.

В края на предходната година акула умъртви няколко туристи и край крайбрежията на Египет. Тогава учените допуснаха, че причина за държанието на хищниците е станала човешката активност.

Редмънд и брачната половинка му са карали втората седмица от медения им месец на Сейшелските острови.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР