11 ден от руската военна инвазия в Украйна донесе още

...
11 ден от руската военна инвазия в Украйна донесе още
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Едно си Путин знае, едно си Путин бае

11 ден от съветската военна инвазия в Украйна донесе още от същото - Киев оцеля още веднъж, ударите по обособени градове не престават, а президентът Путин за следващ път разгласи, че ще спре нашествието, в случай че Украйна... се съобщи. Повтори го и пред Ердоган, и пред Макрон. Да не би да има някой неразбрал.

Нов ден, нови видеообръщения на президента Зеленски към нацията, Русия и светът. Изключителният отзивчив гений още веднъж блесна, а словото към съветския народ в действителност впечатлява и най-коравосърдечните сърца.
Междувременно съобщи и на Запада, че в случай че не откри зона неразрешена за полети над Украйна - " значи вие желаете да ни убиват постепенно ".
Руската посланичка в България се извини на България пред премиера Кирил Петков за бруталния си изказ от преди няколко дни, когато назова българите " подглоги ". Проверка пък сподели, че " извинението " на Митрафонова е тъкмо каквото е обяснението на Москва и за войната - неопределено и надменно. Посолството е трансформирало статуса си и декларира, че българският превод предстои на " филоложко-философска експертиза ".

Руснаците остават и без услугите на " Мастъркард " и " Виза ". Минават на китайски системи за разплащане. Очаква се да минат и на съветска " ИКЕА ", съветски " Айфон " и съветски БМВ-та...

Петков не знае какъв брой коства хлябът, само че страната ни ще попълня запаса си от пшеница. Неособено ослепително показване на премиера в изявление за бТВ, само че с цялостно с значима информация. И още нещо - гориво в България има, само че бензинът въпреки всичко може да мине 3 лева, сподели пък министърът на енергетиката.

И най-после - позабравените " революционери " от " Ние идваме ", разбирай - Бабикян и Хаджигенов, оферират смяна на името на улицата до съветското посолство. На Митрафонова й идва повечко в този ден...
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР