11 бързи присъди наложи Пловдивският районен съд на жители на

...
11 бързи присъди наложи Пловдивският районен съд на жители на
Коментари Харесай

11 бързи присъди след масовия бой на кръгово кръстовище в Пловдив

11 бързи присъди наложи Пловдивският областен съд на поданици на " Арман махала " поради присъединяване им в всеобщия махленски пердах, в петък вечерта. 10 души получиха до 5 дни арест, а бременна беше санкционирана с 400 лв..

Други четирима от противниковия лагер остават в ареста, с възможни обвинявания по наказателния кодекс за едро безчинство.
Общо 9 каузи са формирани след всеобщия махленски пердах в Пловдив До късно нощес се организираха разпити на арестуваните лица
В петък вечерта са държани и разпитани 30 души след уличния пердах край Пловдивския панаир. Трима младежи от " Арман махала " са нападнати от момчета от близкия квартал " Гагарин ". След гонка из кварталните улици атакуваните звънят за помощ на телефоните на своите родственици. Отзовават се 50 мъже и дами, въоръжени с пръти и лопати.

Пред районния съд като участник в безредиците бе изправена и бременна жена. 20-годишната Ганка от " Арман махала " е тичала 2 километра с лопата в ръка.

Снимка: bTV
Спешните дейности на полицията предотвратяват по-тежки конфликти. Оставените в ареста 4-ма младежи са застрашени с до 2 години отнемане от независимост.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР