11 август 2020 г. Главният прокурор Иван Гешев е на

...
11 август 2020 г. Главният прокурор Иван Гешев е на
Коментари Харесай

Биберон и Доган. Всичко, което трябва да знаете за България

11 август 2020 година Главният прокурор Иван Гешев е на посещаване в Силистра. В същото време, по инцидентно съвпадане, локалната полиция стартира интервенция за акцизни артикули. В търсене на контрабандни цигари и алкохол е обискиран детски център " Биберон ". Ден по-късно, предизвикани от публичната реакция против нелепостите на Министерство на вътрешните работи в Силистра, от прокуратурата пускат известие, че всичко това няма нищо общо с Гешев. И апропо загатват, че детският център е регистриран като кафе-аперитив. Така че няма проблем да се ревизира.

13 август 2020 година Прокуратурата написа известие, от което излиза наяве, че в лятната резиденция на почетния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган край " Росенец " няма нито една законно издигната постройка. Липсват документи и за постройките, и за яхтения кей. Подозира се даже закононарушение, тъй като документи сочат, че пристанът е издигнат преди повече от 30 години, само че се открива, че това въобще не е по този начин.

За " баланс " прокуратурата открива и нарушавания при други проверявани обекти край Созопол и Обзор.

Всичко това е поднесено без имена, в типичния жанр – сещайте се. Тоест, медиите могат да вършат свободни тълкования.

Един " Биберон " и един Доган. Това е всичко, което би трябвало да знаете за България. Тези две случки са най-показателното изложение на кочината, в която се е трансформирала тази територия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР