109 медала, от които 28 златни, 29 сребърни и 52

...
109 медала, от които 28 златни, 29 сребърни и 52
Коментари Харесай

Силно представяне за българите на европейския турнир по таекуон-до ITF в Пловдив

109 медала, от които 28 златни, 29 сребърни и 52 бронзови, завоюваха българските състезатели в другите възрастови групи и категории в дисциплината "форма " в първия ден на европейския шампионат по таекуон-фо ITF "България Оупън 2018 ", който се организира в залата на Пловдивския университет "Паисий Хилендарски ".

В конкуренцията вземат участие рекордните 706 спортисти от България, Румъния, Гърция, Молдова, Естония, Чехия, Сърбия, Словения, Македония, Хърватия, Австрия, Уелс, Англия и Украйна.

Лично президентът на Европейската федерация Майкъл Пруит (Уелс) дружно с президента на родната федерация Марио Богданов наградиха съвсем всички призьори от "форма ". В формалната гала се включи и вицепрезидентът на БФТаекуон-До ITF Костадин Димитров.

По-рано денем се организира и интернационален съдийски семинар, воден от ръководителя на реферската гилдия в Европа Гари Милър (Англия). Милър дружно с отговорника за зона Югоизточна Европа Вергилий Ситнилски от България срещнаха всички арбитри с последните новости в разпоредбите и работата със съдийската система, която е усъвършенствана и в Пловдив се тества за първи път. До късно довечера се играят срещите в дисциплината "спаринг ", а на следващия ден по стратегия са полуфиналните и финални срещи. Двубоите в неделния ден стартират от 09:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР