Ясно е, че трябва да бъда коректен към началника си,

...
Ясно е, че трябва да бъда коректен към началника си,
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Как се справя ген. Мутафчийски е видно от броя на починалите от COVID-19

" Ясно е, че трябва да бъда коректен към началника си, но над моето мнение стоят цифрите – и то не броят на регистрираните случаи, а броят на починалите в България и той е малък, може би най-малкият в Европа ". Това каза в интервю за предаването " Тази неделя " по БТВ д-р Мирослав Ненков  Мирослав Ненков Мирослав Ненков е роден на 15 март 1969 г. в град София. Завършил е специалност, анестезиолог във ВМА и бивш министър на здравеопазването в отговор на въпроса как се справя председателят на оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски  Венцислав Мутафчийски Венцислав Методиев Мутафчийски е български лекар, офицер, генерал-майор, професор. Роден е на 20, който е и началник на ВМА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 4183
Относно медицинския съвет към правителството, който ще бъде закрит след две седмици работа, д-р Ненков каза, че в условията на абсолютно извънредна ситуация обществото не бива да бъде разколебавано с разнопосочни мнения.

Новите случаи на коронавирус у нас са 24, починал е още един пациент

По думите му в една извънредна ситуация всички трябва да си следваме водачите – за добро или лошо.

" Смятам, че ако се запази тази тенденция, дори ако трябва мерките да се втвърдят малко, ще направят така, че нашата здравна система ще издържи. Ще издържи тежко болните хора, които са потенциално заплашени “, коментира още д-р Ненков.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 4183  Комисия прегледа на второ четене бюджета Комисия прегледа на второ четене бюджета  Бюджетната комисия прегледа на второ четене актуализацията на бюджета Бюджетната комисия прегледа на второ четене актуализацията на бюджета  Дариткова: Решенията за ограниченията се вземат, като се гледа общият баланс Дариткова: Решенията за ограниченията се вземат, като се гледа общият баланс
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР