Ясни са имената на петима служители на реда от Четвърто

...
Ясни са имената на петима служители на реда от Четвърто
Коментари Харесай

Такса спокойствие: Първи СНИМКИ от охолния живот на окошарените полицаи от столичното 4 РПУ

Ясни са имената на петима служители на реда от Четвърто Районно управление, задържани при акция на полицията и спецпрокуратурата в София. Това са шефът на сектор " Икономичека полиция " - Красимир Кръстев и полицейските служители Георги Найденов, Марио Дринцолов, Радослав Томов, Антони Апостолов.

Стана ясно от кого са искали " такса спокойствие " подкупните столични ченгета (СНИМКИ)


Те бяха задържани по време на работа след полицейска проверка в сградата в квартал " Лозенец”. Информацията за организираната престъпна група е достигнала до МВР по няколко канала.
Полицаите изнудвали за такса " спокойствие " търговци в столичния квартал " Лозенец ", за който отговаря Четвърто РУ, информира trafficnews.bg. В един момент обаче исканите суми станали прекалено големи и жертвите на рекета подали сигнал. " Таксите " са били различни според бизнеса на търговците.
Преди да стане шеф на сектора Кръстев е бил директор на Второ Районно управление, но е отстранен от там преди 2 години след жалба на семейство, което се е оплакало, че върху тях е упражнено полицейско насилие. Тогава той е наказан с порицание и е преместен в 4-то РПУ.
По непотвърдена информация задържаните полицейски служители са знаели, че подлежат на разследване още през декември и са били нащрек. Според източници на полицията петимата поддържат висок стандарт на живот.

Красимир Кръстев


Марио Дринцолов



Антони Апостолов

Георги Найденов
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР