Южнокорейските власти обмислят въвеждането на по-строги мерки за запазване на

...
Южнокорейските власти обмислят въвеждането на по-строги мерки за запазване на
Коментари Харесай

Южна Корея обмисля по-строги мерки за запазване на социалната дистанция

Южнокорейските власти обмислят въвеждането на по-строги мерки за запазване на социална дистанция и за спиране на икономическата дейност, след като миналата седмица беше отбелязано най-бързото разпространение на новия коронавирус от началото на пандемията от COVID-19, предадоха Ройтерс и Йонхап.

Премиерът Чун Се-кьон се среща днес с представители на здравните власти, за да реши дали за забавяне на разпространението на болестта е необходимо засилване на наложените заради коронавируса ограничения.

Днес Южна Корея регистрира 450 случая на заразяване с новия коронавирус, след като през последните три дни съобщаваше за над 500 случая. В рамките на третата вълна беше достигнато най-високото равнище на разпространение на пандемията от близо девет месеца.

Във вторник Южна Корея въведе мерки за социално дистанциране от втора степен, в района на столицата Сеул, припомня Ройтерс.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15911  Д-р Халил: Хората да потърсят лекарска помощ, в случай че признаците не отминават до 6-7 ден Д-р Халил: Хората да потърсят лекарска помощ, в случай че признаците не отминават до 6-7 ден  Лекар с ковид избра да работи на първа линия Лекар с ковид избра да работи на първа линия  Румъния увеличaва надбавките за здравните чиновници на първа линия Румъния увеличaва надбавките за здравните чиновници на първа линия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР