Южнокорейските медици регистрираха за денонощие нови 50 заразени с коронавируса

...
Южнокорейските медици регистрираха за денонощие нови 50 заразени с коронавируса
Коментари Харесай

Нови 50 заразени в Южна Корея

Южнокорейските медици регистрираха за денонощие нови 50 заразени с коронавируса в страната и общият им брой достигна 13 293, предаде ТАСС, като се позова на разпространени днес официални данни.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10245
В 22 от новите случаи хората са били инфектирани на територията на страната, а 28 случая са внесени отвън, уточнява центърът за контрол и профилактика на заболяванията в Сеул.

През последните 24 часа в Южна Корея е имало 2 смъртни случая сред пациентите с коронавируса, с което починалите от COVID-19 стават общо 287.

За денонощието са оздравели 49 болни и общият им брой в страната е достигнал 12 019 - над 90 на сто от всички инфектирани.

Президентът на Южна Корея сравни кризата с коронавируса с цунами

С оглед продължаващото нарастване на броя на заразените властите в Южна Корея обмислят въвеждане на по-строги мерки за профилактика в цялата страна, по-специално тристепенна система от карантинни ограничения, добавя ТАСС.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:





Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10245  442 са новите случаи на COVID-19 в Германия за 24 часа 442 са новите случаи на COVID-19 в Германия за 24 часа  Нов връх в Токио: 224 нови инфектирани с ковид за денонощие Нов връх в Токио: 224 нови инфектирани с ковид за денонощие  В Мелбърн от през днешния ден влезе в действие нова карантина В Мелбърн от през днешния ден влезе в действие нова карантина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР