Ще направим промени за прага на преференциите и без да

...
Ще направим промени за прага на преференциите и без да
Коментари Харесай

Александър Ненков: Сезирам, че БСП се готвят за загуба на евроизборите

Ще направим промени за прага на преференциите и без да чакаме Румен Радев. Машинно гласуване има във Венецуела, а те там дали приемат гласуването - не. В ЕС няма нито една държава приела подобен тип гласуване. Тайната на вота не е гарантирана чрез машинното гласуване. Това заяви депутатът от ГЕРБ Александър Ненков в предаването " Плюс-минус " по Нова телевизия.
" ГЕРБ нямаше желание да пипа избирателния кодекс, поводът беше ЦИК. Съставът на ЦИК беше избрана по волята на БСП. Ако приемем толкова рязък завой за машинно гласуване ще породим още повече съмнения в системата. Под 10% от хората имат желание да гласуват с машини. Доста хора и не се справят с този тип гласуване ", каза още той.
" Сезирам, че БСП се готвят за загуба на евроизборите. Опозицията не предоставя алтернатива. Чувството за безгрешност е по-типично за БСП ", допълни Ненков.
" Приехме предложенията на всички политически сили, за да има компромис за евроизборите. Ако БСП бяха такива защитници на запазването на прага на преференциите, нямаше да оставят кворума на ДПС ", коментира депутатът от ГЕРБ.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР