Ще е трудно за работодателите да приемат мярката 60/40, тъй

...
Ще е трудно за работодателите да приемат мярката 60/40, тъй
Коментари Харесай

Предприемач: Ако в Китай някой опиташе да се разхожда като Каролев, щяха да го разстрелят

Ще е трудно за работодателите да приемат мярката 60/40, тъй като те трябва да платят осигуровките на работниците – за тях това значат средства. Работодателите предпочитат да пуснат работниците, които да си вземат парите за безработни. Тази мярка е полвинчата. Това заяви в сутрешния блок на БТВ предприемачът Красимир Стойчев.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2531
" Положението е сериозно. България не може да си позволи да дава по 1000 долара на човек като САЩ. Стъпката, която можем да направим е кредит, ако се наложи ", каза още той.



" Ней-тежко засегнат е малкият бизнес – магазини, сладкарници, хотели и ресторанти. Това са 800 000 души в страната. За тези хора трябва да има пълен мораториум върху плащанията и данъците ", разкри предприемачът.

" Китай смачка епидемията като пускаше по един човек от семейство на три дни до магазина. Ако в Китай някой опиташе номера на Владо Каролев, да се разхожда, щеше да бъде разстрелян ", коментира Стойчев.

Повдигнаха две обвинения на Владимир Каролев

" Смешно е. Лекари се бият помежду си”, заяви за новия Медицинския съвет Красимир Стойчев и допълни: `Трябва да има борд по икономиката, не само медицински. "
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2531  НА ЖИВО: Нов случай на ковид у нас, болните стават 243 НА ЖИВО: Нов случай на ковид у нас, болните стават 243  Роса, една здравна сестра от Испания: Лекарите са подготвени за рецесията, само че лечебните заведения - не! Роса, една здравна сестра от Испания: Лекарите са подготвени за рецесията, само че лечебните заведения - не!  Опашките от ТИР-ове на Опашките от ТИР-ове на " Капитан Андреево " не престават
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР