Ще ваксинирам себе си, децата си и цялото семейство при

...
Ще ваксинирам себе си, децата си и цялото семейство при
Коментари Харесай

Наш специалист от Берн с коментар за ваксината срещу COVID-19

Ще ваксинирам себе си, децата си и цялото семейство при първа възможност! Тази своя категоричност в подкрепа на ваксините изказа д-р Аспарух Илиев, завеждащ лаборатория по инфекции към университета в Берн.

С негово разрешение публикуваме мнението му във фейсбук по повод ролята на ваксините в борбата с коронавируса.

" Алергичен съм към какво ли не, но не съм изпуснал нито една ваксина в живота си, не съм имал никога проблем с ваксините и нямам никакво съмнение в сигурността на настоящите РНК ваксини. Напротив - смятам, че ваксинната РНК технология ще е ключова и в борбата с рак и много други заболявания ", заявява Илиев.

Ще ваксинирам себе си, децата си и цялото семейство при първа възможност! Алергичен съм към какво ли не, но не съм...
Публикувахте от в

" Допускането на ваксини в Западния свят се осъществява на базата на внимателна преценка на баланса полза-риск, както е и в случая с мРНК ваксините за Ковид. Рискът от Ковид е по-голям от риска от една умерено добре тествана ваксина. Това е преценката на учени и политици. Западните общества се доверяват на политиците и учените си, такава е обществената култура ", казва той в друг свой пост.

Ваксинацията в България започна на 27 декември. Първи се ваксиниранаха здравният министър проф. д-р Костадин Ангелов и ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 17460  Първият имунизиран във Варна е доктор от болничното заведение в Белослав Първият имунизиран във Варна е доктор от болничното заведение в Белослав  Доц. Ангел Кунчев с последна информация за имунизациите Доц. Ангел Кунчев с последна информация за имунизациите  Потвърдените случаи на ковид в Германия се усилиха с 10 976 за денонощието Потвърдените случаи на ковид в Германия се усилиха с 10 976 за денонощието
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР