Щастлив съм, че подписахме ново споразумение за сътрудничество с ректора

...
Щастлив съм, че подписахме ново споразумение за сътрудничество с ректора
Коментари Харесай

Кирил Домусчиев с награда от УНСС

Щастлив съм, че подписахме ново споразумение за сътрудничество с ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.Това написа във Фейсбук председателят на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България Кирил Домусичев.

" Подписваме във важен ден - днес е годишното общо събрание на КРИБ, както и във важна година - годината на 100-годишния юбилей на УНСС. Искам да поздравя всички колеги от КРИБ, както и всички преподаватели, студенти и бивши възпитаници. Трудностите ни сплотиха, разбрахме, че никой не може да се справи сам с кризата. Трябват ни подготвени кадри и добро образование. Това е бъдещето... Благодаря за високото отличие, с което бях удостоен от УНСС и професор Димитров ", заявява Кирил Домусчиев  Кирил Домусчиев Г-н Кирил Домусчиев е роден на 18 април 1969 г. в град София. Г-н Кирил Домусчиев притежава.





Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 13659  Вижте заповедта на министър Ангелов за намаляването на броя на посетителите в нощните заведения Вижте заповедта на министър Ангелов за намаляването на броя на посетителите в нощните заведения  Чешкото държавно управление желае военни лекари от Европейски Съюз и НАТО да се включат в битката с епидемията в страната Чешкото държавно управление желае военни лекари от Европейски Съюз и НАТО да се включат в битката с епидемията в страната  Италия записва рекордните 16 079 случая на ковид за денонощие Италия записва рекордните 16 079 случая на ковид за денонощие
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР