Шокът за Наталия Гуркова от смъртта на съпруга й Джордже

...
Шокът за Наталия Гуркова от смъртта на съпруга й Джордже
Коментари Харесай

Стана ясно кога Наталия Гуркова видяла мъжа си за последно, преди да го убият!

Шокът за Наталия Гуркова от смъртта на съпруга й Джордже Михалевич е голям! Мис България научила за убийството преди броени часове, макар че трагичният инцидент се е случил снощи, твърди hotarena.net .
Още не е ясно дали траурната вест е съобщена на двете им деца.

Както БЛИЦ вече съобщи съпругът на Наталия Гуркова Джордже Михалевич е разстрелян и убит. Покушението е извършено вчера вечерта в град Бедфордвю в ЮАР, близо до Йоханесбург. По информация на местните власти, мъжът е застрелян на светофар Бедфордвю. Агенциите обаче не съобщават името на Михалевич. Става ясно, че той е загиналия от разследващата журналистка Манди Уинър. Чрез публикация в социалната мрежа " Туитър " тя разкрива детайли около случилото се.
Съпругата му Наталия Гуркова узнала едва преди часове за кончината на мъжа си, тъй като тя останала в България. Болката била още по-голяма, тъй като двамата се видели за последно около 13 септември, твърди още hotarena.net. Тогава семейството се появи на откриване на столичен нощен клуб, като всички констатираха, че въпреки 15-те години от връзката си, любовта между тях е не само още жива, но и по-силна от всякога.
През януари Наталия и Джордже заминаха за Дубай, където отпразнуваха петнадесетата си годишнина заедно. Михалевич заведе жена си именно там, където са се влюбили.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР