Шефовете на компании във Франция, които са в трудно положение

...
Шефовете на компании във Франция, които са в трудно положение
Коментари Харесай

Франция създадава звено за психологическа подкрепа на шефовете на компании

Шефовете на компании във Франция, които са в трудно положение в този период на икономическа и здравна криза, могат да потърсят помощ в звеното за оказване на психологическа помощ. Това оповести днес министерство на икономиката и финансите, цитирано от Франс прес.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6463
Изключителните икономически трудности, с които компаниите се сблъскват по време на кризата с COVID-19 в действителност са трудно изпитание за шефовете на компании и някои от тях могат да потънат в крайно тежка ситуация, с която не могат да се справят сами, сочи комюникето.

Франция съобщи за нови 242 жертви на коронавируса

Спиране на производствената дейност, значително понижение на поръчките, много малко налични финанси: изолацията и ограниченията за работа, наложени, за да се спре разпространението на коронавируса, поставят в тежко положение много компании, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6463  Рязък спад на новозаразените и на умрелите от COVID-19 в Израел Рязък спад на новозаразените и на умрелите от COVID-19 в Израел  Германското държавно управление чака стопанската система на страната да се свие с 6,3% Германското държавно управление чака стопанската система на страната да се свие с 6,3%  Борисов: Българинът се оказа порядъчен и образован за опазването на личното си здраве и това на другите Борисов: Българинът се оказа порядъчен и образован за опазването на личното си здраве и това на другите
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР