Шест термокамери са поставени на ГКПП Дунав мост при Русе.

...
Шест термокамери са поставени на ГКПП Дунав мост при Русе.
Коментари Харесай

Шест термокамери са поставени на ГКПП Дунав мост при Русе

Шест термокамери са поставени на ГКПП " Дунав мост " при Русе. Те ще следят за пътници с повишена температура, съобщи директорът на Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ в крайдунавския град д-р Маргарита Николова, предаде БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 2791
Тя обясни, че за резултатите от проверката с термокамерите ще следят дежурните на моста служители на РЗИ. Преди това те ще преминат кратко обучение.

Николова каза, че проверката на пътници с термокамерите ще се извършва по-бързо, отколкото с безконтактните термометри.

Тя каза още, че всички граждани, които идват от чужбина, ще бъдат под 14-дневна домашна карантина.

Към момента общо 754 души в Русенско са под карантина от различен период. От тях 561 са в Русе. В община Сливо поле са 34, в Две могили - 31, в Бяла - 51, във Ветово - 24, в Ценово - 11, в Иваново - 32, и в Борово - 10.

Николова заяви, че досега са изследвани 416 души от областта, като всички те са с отрицателен резултат за коронавирус.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2791  В Хасково проверяват нарушили карантината тираджии В Хасково проверяват нарушили карантината тираджии  В Китай производството на защитни маски се трансформира в рентабилен бизнес В Китай производството на защитни маски се трансформира в рентабилен бизнес  Израелският щаб за битка против COVID-19 заседава във военновременен бункер Израелският щаб за битка против COVID-19 заседава във военновременен бункер
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР