Шест са медицинските лица с доказан COVID-19 през последното денонощие,

...
Шест са медицинските лица с доказан COVID-19 през последното денонощие,
Коментари Харесай

Шест са медицинските лица с доказан COVID-19 за последните 24 часа

Шест са медицинските лица с доказан COVID-19 през последното денонощие, съобщиха от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9642
Причината днес Националната информационна система да отчита 21 случая на COVID-19 при медицински персонал е, че вчера, 22 юни, в системата е отразена професията на регистрирани вече случаи за периода 17-21 юни.

79 нови случаи на COVID-19 и 8 починали у нас

Корекциите на съответните статуси са извършени от регионалните здравни инспекции. 15-те случая са на лекари, медицински сестри, санитари и друг болничен персонал в областите: София-град, Софийска област, Кюстендил, Кърджали, Плевен, Добрич и Сливен.

И шестте медицински лица, при които COVID-19 е доказан през последното денонощие (3-ма лекари и 3 медицински сестри от три лечебни заведения в София-град), са изолирани в домашни условия за 14 дни.

Обръщаме внимание, че единствено въпросните 6 случая на положителен медицински персонал са включени в общия брой новорегистрирани за изминалите 24 часа – 79. Останалите 15 случая са регистрирани в системата в дните, когато са установени.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9642  ЮНЕСКО: Пандемията от ковид усилва неравенствата в образованието по света ЮНЕСКО: Пандемията от ковид усилва неравенствата в образованието по света  В Ямболско новите случаи на COVID-19 са 5 за денонощие В Ямболско новите случаи на COVID-19 са 5 за денонощие  Епидемията от COVID-19 се разраства в Аржентина Епидемията от COVID-19 се разраства в Аржентина
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР