Шестнайсетте германски провинции планират да смекчат карантинните мерки, въведени заради

...
Шестнайсетте германски провинции планират да смекчат карантинните мерки, въведени заради
Коментари Харесай

Германските провинции планират да смекчат карантинните мерки за пътуващите европейци

Шестнайсетте германски провинции планират да смекчат карантинните мерки, въведени заради новия коронавирус, по отношение на пътуващите европейци, предаде ДПА, като се позова на изявление от днес на германското вътрешно министерство.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8018
Министерството понастоящем работи върху схема, която ще бъде приложена за отделните провинции след постигнатото споразумение при обсъжданията с федералното правителство. Последна дума ще имат регионалните власти.

Германците не искат отпадане на ограничителните мерки за новия коронавирус

Действащите сега в много от провинциите правила се отнасят за пътуващите от съседните страни от Европейския съюз. По силата на тези правила влизащите на територията на Германия лица трябва да се поставят под 14-дневна карантина. Германският вътрешен министър Хорст Зеехофер призова тези мерки да бъдат смекчени и да бъдат прилагани само към пристигащи от държави, които не са членки на ЕС.

Най-населената германска провинция Северен Рейн-Вестфалия отмени днес карантинните правила, действащи на нейна територия, отбелязва ДПА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8018  В Тайланд отварят молове и магазини В Тайланд отварят молове и магазини  Постепенно отварят градините. Проф. Кантарджиев разкри по какъв начин ще става това Постепенно отварят градините. Проф. Кантарджиев разкри по какъв начин ще става това  До 250 милиона души може да се заразят с COVID-19 в Африка До 250 милиона души може да се заразят с COVID-19 в Африка
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР