Швеция съобщи за 65 нови смъртни случая от коронавируса днес,

...
Швеция съобщи за 65 нови смъртни случая от коронавируса днес,
Коментари Харесай

Швеция съобщи за 65 нови смъртни случая от коронавируса

Швеция съобщи за 65 нови смъртни случая от коронавируса днес, предаде ДПА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 8812
Службата за обществено здравеопазване съобщи, че общият брой на свързаните с коронавируса смъртни случаи става 4468 от около 38 500 заразени.

Швеция съобщи за 8 нови смъртни случая от COVID-19

В момента резервният капацитет на интензивните отделения в страната е 30 процента. 556 пациенти са на респиратори, от които 311 имат COVID-19, съобщи Националният съвет за здраве и благосъстояние.

В сравнение с другите скандинавски страни Швеция предприе далеч по-меки мерки за овладяване на епидемията от коронавируса, но хората бяха приканени да се въздържат от пътувания, да поддържат физическо дистанциране и да си стоят у дома, ако са в напреднала възраст или проявяват дори леки симптоми, отбелязва БТА.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 8812

" Код здраве ": Пренебрегнахме ли най-малките по време на карантината  Биолози: Коронавирусът е кадърен да се развъжда в клетките на сърцето Биолози: Коронавирусът е кадърен да се развъжда в клетките на сърцето  Второ българско подаяние бе предадено на лечебните заведения в Сърбия за битка с ковид Второ българско подаяние бе предадено на лечебните заведения в Сърбия за битка с ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР