Швеция предупреди, че ще затвори ресторантите и баровете в Стокхолм,

...
Швеция предупреди, че ще затвори ресторантите и баровете в Стокхолм,
Коментари Харесай

Швеция затваря барове и ресторанти, ако не спазват ограниченията заради коронавируса

Швеция предупреди, че ще затвори ресторантите и баровете в Стокхолм, които не следват насоките, дадени с цел да се предотврати разпространението на новия коронавирус, съобщава БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6221
По думите на министъра на вътрешните работи Микаел Дамберг има обезпокоителни сигнали, че със затопляне на времето хората в столицата започват да пренебрегват правилата за социално дистанциране.

Албания налага пълна забрана за излизане през този уикенд

" С появата на слънцето започваме да получаваме информация за ресторанти на открито, пълни с клиенти, за места, претъпкани с хора, и трябва да вземем това насериозно ", каза министърът на пресконференция.

" Не искам да виждам никакви пълни ресторанти на открито в Стокхолм или където и да било другаде. В противен случай те ще бъдат затваряни ", подчерта той. Той уточни, че мярката ще се прилага за заведенията в цялата страна, не само в столицата.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6221  Случаите на ковид в Нидерландия са се нараснали с 806 за денонощие Случаите на ковид в Нидерландия са се нараснали с 806 за денонощие  В тази рецесия никой различен не оказва помощ на Българи колкото Европейски Съюз, съобщи Андрей Новаков В тази рецесия никой различен не оказва помощ на Българи колкото Европейски Съюз, съобщи Андрей Новаков  Албания постанова цялостна възбрана за излизане през този уикенд Албания постанова цялостна възбрана за излизане през този уикенд
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР